Neem plaats in een comfortabele stoel, schenk een heerlijk glas cognac in en steek een klein sigaartje op. Lees wat je lief is in onderstaande blogs. We delen de verhalen graag met je jullie.
We zijn verheugd om jullie voor te stellen aan onze nieuwste aanwinsten op de wijnkaart. Deze bijzondere wijnen nemen je mee op een onvergetelijke reis door de smaakvolle landschappen van Umbrië, Bourgogne en Piemonte. Benieuwd naar de verhalen achter deze meesterwerken? Lees dan snel verder.
In de wereld van gastronomie staat de skrei bekend als een uitzonderlijke delicatesse, een ware koning onder de kabeljauwen. Maar wat maakt deze vis zo speciaal en waarom noemen we het de liefdesvis? Je ontdekt het in deze blog!
In de kille wintermaanden dromen velen van ons over een gezellig terras, omgeven door groen, met een verfijnd glas wijn en een rijkelijk gevuld plateau met de beste zeevruchten. Maar wist je dat je niet alleen tijdens de warme periode kunt genieten van deze heerlijke combinatie van wijn en spijs? Integendeel! We nemen je graag mee.
In de koude wintermaanden, te midden van de aardse smaken en donkere knollen die dit seizoen kenmerken, ontdekken we een verrassend frisse verschijning: de bloedsinaasappel. Met zijn friszure, sappige en licht bittere nasmaak biedt deze vrucht een heerlijk contrast tegenover de winterse smaken.
Eén van de meest bijzondere delicatesse die we elk jaar met veel enthousiasme omarmen, is de Oosterscheldekreeft. Maar wat maakt deze kreeft nu zo uniek en geliefd? In deze blog duiken we dieper in de wereld van de Oosterscheldekreeft en ontdekken we waarom deze zeevrucht een culinaire schat is.