Pompoensoep, crème fraîche en bieslook
Kreeftensoep Le Jardin
Steak tartaar van ossenhaas, kappertjes, scharrelei en Worcester mayonaise geserveerd met toast
Salade met Bettinehoeve geitenkaas, rozijntjes en olijven
Salade van kalfszwezerik met Ibericoham, carpaccio van ganzenlever en een dressing van port
Salade zalm; gerookte zalm, garnaaltjes en kreeft
3 stuks
Eendenlever
6 stuks
3 stuks
Gegratineerd
6 stuks
3 stuks
Rauw
6 stuks
Warme bereiding, sabayon
Tartaar van avocado en mango, tomaat, mayonaise van rode peper
Kaasselectie van kaasmeester Van Hest
Coupe rood fruit met sabayon
Crêpe Suzette
Dame Blanche
Risotto met gepocheerd Hoeve-ei, groene asperge, doperwt en schuim van morille
Australische ossenhaas met gekarameliseerde knoflooksaus
Fazant, zuurkool en Champagne-truffelsaus
Zeetong à la meunière
Patrijs met romige Calvadossaus