Onze Dinerkaart

Bon Appétit

oesters

/ €21,75

3 stuks

Eendenlever

/ €30,75

6 stuks

/ €18,5

3 stuks

Gegratineerd

/ €27,75

6 stuks

/ €15,75

3 stuks

Rauw

/ €43,5

6 stuks

Speciaal

À la Carte

onze menukaart

/ €19,75

Rode biet, geitenkaas en notenmelange 

/ €28,5

Tartaar van Black Angus rund, gebakken ganzenlever en kreeft

/ €28,75

Ganzenlever op drie manieren; gebakken op mango compote, dun gesneden op tarte tatin van rode ui en crème brûlée afgebrand met rietsuiker 

/ €24,50

Duo van licht gerookte Schotse wilde zalm,
tartaar van zalm, kaviaar en mousse van wasabi 

voorgerechten

/ €11,5

Broccolisoep met waterkers 

/ €13,75

Kreeftensoep Le Jardin

soepen

reserveer een tafel

/ €19,25

Kaasselectie van kaasmeester Van Hest

/ €12,75

Coupe rood fruit met sabayon 

/ €21,5

Crêpe Suzette  

/ €12,75

Amarena, yoghurt en sudachi

dessert

/ €28,75

Bloemkool, beurre noisette, koffie en aardappel 

/ €43,5

Ossenhaas Australisch met gekarameliseerde knoflooksaus

/ €41,5

Hert, witlof, knolselderij, stoofpeer en saus van rode wijn

/ €48,5

Zeetong à la meunière

hoofdgerechten

cantharellen

/

mille-feuille

/

crêpe suzette

/

ganzenlever

/

kreeftensoep

© Copyright 2023 Restaurant Le Jardin | Website door Knapper Design