3 stuks
Eendenlever
6 stuks
3 stuks
Gegratineerd
6 stuks
3 stuks
Rauw
6 stuks
Speciaal
Rode biet, geitenkaas en notenmelange
Tartaar van Black Angus rund, gebakken ganzenlever en kreeft
Ganzenlever op drie manieren; gebakken op mango compote, dun gesneden op tarte tatin van rode ui en crème brûlée afgebrand met rietsuiker
Duo van licht gerookte Schotse wilde zalm,
tartaar van zalm, kaviaar en mousse van wasabi
Broccolisoep met waterkers
Kreeftensoep Le Jardin
Kaasselectie van kaasmeester Van Hest
Coupe rood fruit met sabayon
Crêpe Suzette
Amarena, yoghurt en sudachi
Bloemkool, beurre noisette, koffie en aardappel
Ossenhaas Australisch met gekarameliseerde knoflooksaus
Hert, witlof, knolselderij, stoofpeer en saus van rode wijn
Zeetong à la meunière