3 stuks
Eendenlever
6 stuks
3 stuks
Gegratineerd
6 stuks
3 stuks
Rauw
6 stuks
Speciaal
Tartaar van avocado en mango, tomaat,
mayonaise van rode peper
Tartaar van Black Angus rund, gebakken ganzenlever en kreeft
Ganzenlever op drie manieren; gebakken op mango compote, dun gesneden op tarte tatin van rode ui en crème brûlée afgebrand met rietsuiker
Duo van licht gerookte Schotse wilde zalm,
tartaar van zalm, kaviaar en mousse van wasabi
Pompoensoep met zure room en bosui
Kreeftensoep Le Jardin
Kaasselectie van kaasmeester Van Hest
Coupe rood fruit met sabayon
Crêpe Suzette
Mandarijn, ricotta, pistache en witte rum
Risotto met gepocheerd Hoeve-ei, cepes, witlof en verse wintertruffel
Ossenhaas Australisch met gekarameliseerde knoflooksaus
Twee bereidingen van polderhaas
Zeetong à la meunière
Hele Europese kreeft