3 stuks
Eendenlever
6 stuks
3 stuks
Gegratineerd
6 stuks
3 stuks
Rauw
6 stuks
Warme bereiding, sabayon
Tartaar van avocado en mango, tomaat,
mayonaise van rode peper
Tartaar van Black Angus rund, gebakken ganzenlever en kreeft
Ganzenlever op drie manieren; gebakken op mango compote, dun gesneden op tarte tatin van rode ui en crème brûlée afgebrand met rietsuiker
Duo van licht gerookte Schotse wilde zalm,
tartaar van zalm, kaviaar en mousse van wasabi
Pompoensoep, crème fraîche en bieslook
Kreeftensoep Le Jardin
Kaasselectie van kaasmeester Van Hest
Coupe rood fruit met sabayon
Crêpe Suzette
Ananas, chocolade, Baileys en gezouten karamelijs
Risotto met gepocheerd Hoeve-ei, groene asperge, doperwt en schuim van morille
Australische ossenhaas met gekarameliseerde knoflooksaus
Reerugfilet, groen van het seizoen en jus van specerijen
Zeetong à la meunière
Patrijs met romige Calvadossaus